Ervaringen

Maurik (1971)

Een sessie bij Anita is prettig en goed.
Anita werkt helder naar de kern van je vraag, ook al heb je die zelf niet meteen duidelijk. Liefdevol en confronterend gaat ze samen met je aan de slag: ze geeft je terug waar het om gaat, en zorgt dat je je vertrouwd en veilig voelt. Het is fijn om met Anita aan het werk te zijn, of dat nu langs de weg van gesprek of lichaamswerk gaat. Aan het einde van een sessie brengt Anita je weer terug naar het hier en nu, en geeft je concrete handgrepen om verder mee aan de slag te gaan.

Houkje  (1977)

Het was voor mij een nieuwe ervaring, die bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is een prettige plek: vertrouwd, licht, warm en met een mooi uitzicht. De oefeningen met het lichaam zijn bijzonder, en hebben me geholpen weer een stapje dichter bij mezelf te komen. Het is een confrontatie met jezelf, met stress en angsten. Je krijgt handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Een heldere uitleg en er is ruim de tijd om ervaringen te delen. Anita luistert goed.

Michèle  (1953)

Anita heeft mij doen inzien, dat het nooit te laat is om je manier van denken èn het omgaan met somberheid, te veranderen. Ze heeft me duidelijk kunnen maken dat je je niet hoeft te identificeren met je gevoelens en emoties : dat je er wel degelijk wat afstand van kunt nemen en er dan niet langer door overspoeld en overmeesterd hoeft te worden.
Dit geeft mij het gevoel dat ik met een volgende depressie beter zal kunnen omgaan.
Haar sessies zijn helder, soms confronterend, altijd liefdevol en ik heb er veel baat bij (gehad).